Borduren

Bedrijfskleding krijgt nét dat beetje extra met een mooie borduring. Uw naam of logo op bedrijfskleding borduren in plaats van bedrukken geeft chique uitstraling. Het zorgt ook voor herkenbaarheid van jouw bedrijf. Daarnaast is het zeer robuust en daardoor duurzaam.

Bedrukking

Wanneer werknemers in hun bedrijfskleding op pad gaan, wilt u dat uw werknemers er netjes bijlopen in herkenbare bedrijfskleding. U kunt bij ons terecht voor het bedrukken van uw kleding. Alle beschikbare technieken: zeefdruk, transferdruk, foliedruk en full Colordruk.

Wij denken graag mee over uw ontwerp.

Lees meer

Vermaken

Een werknemer moet zich te allen tijde comfortabel voelen in de te dragen bedrijfskleding. Daarnaast moet het functioneel zijn. De kleding kan naar wens vermaakt worden. Broeken kunnen worden ingekort en een colbert kan worden ingenomen.

Alle aanpassingen worden met zorgvuldigheid verzorgd.

Portal

Bestelt u regelmatig bedrijfskleding voor uw medewerkers? Dan wijzen we u graag op de mogelijkheid van een eigen portal. Binnen het bedrijfsaccount bewaren wij de collectie die door de hoofdinkoper wordt samengesteld. Medewerkers kunnen hier, binnen de afspraken die u maakt, naar eigen wens uit bestellen.

Lees meer

Specials

Bent u op zoek naar een unieke uitstraling die mooi aansluit bij uw huisstijl? Iets wat uniek op de markt is? Wij denken graag, samen met onze partners, mee over het personaliseren van uw bedrijfskleding. In samenwerking met u ontwerpen wij de bedrijfskleding in uw huisstijl.

Maatwerk

Het is van essentieel belang dat bedrijfskleding goed moet zitten. Het moet niet te groot en niet te klein zijn. Werknemers moeten optimaal kunnen functioneren. Om ervoor te zorgen dat u de juiste maten kunt bestellen, adviseren wij u om een passessie te organiseren. Deze kan plaatsvinden bij u op locatie of bij ons in onze showroom.