De Leeuw Bedrijfskleding is al meer dan 40 jaar specialist in vooraanstaande merken van bedrijfs- en promotiekleding. Gevestigd in Zeeland, met levering door geheel Nederland. Wij krijgen waardering van klanten vanwege onze gedegen vakkennis, goede service en een klantgerichte benadering. We zijn sterk in advies geven over de uitstraling van uw bedrijf!

Voor bedrijfskleding kunt u bij ons kiezen uit een uitgebreid assortiment kleding, die geheel volgens uw wensen kan worden voorzien van een zeefdruk bedrukking, transferbedrukking of borduring. Het aanbrengen van een goede bedrukking of textielborduring is vakwerk, en voldoet bij ons dan ook aan hoge kwaliteitsnormen.

U kunt bij ons al vanaf kleine aantallen uw bedrijfsidentiteit en huisstijlelementen laten verwerken in professionele werkkleding. Dat betekent ook het plaatsen van een extra zakje, borduursel geen probleem is. Hierbij gaan we altijd net een stapje verder om jouw verwachting te overtreffen.

De eerste indruk die uw medewerkers maken wordt grotendeels bepaald door de uitstraling en de kwaliteit van de werkkleding die zij dragen. Daardoor zijn ook uw medewerkers een visitekaartje voor uw organisatie. Vraag daarom geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan! 

Voor een goed kledingadvies komen wij bij u langs! We kunnen de mogelijkheden met u bespreken hoe u uw logo kunt mixen en matchen met uw bedrijfsuitstraling.

Showroom
Oostpolderweg 7
4413 NN KRABBENDIJKE
Tel.nr. 0113-502040
E: info@deleeuwbedrijfskleding.nl

Maak direct een afspraak